Tullverket

Lediga jobb

Tullverket i Luleå söker ledare inom Telefoni

Tullverkets IT-avdelning består idag av ca 240 medarbetare. Avdelningen utgör ett stöd för hela Tullverket och levererar olika typer av tjänster inom olika områden till Tullverkets kärnverksamhet och övriga avdelningar. IT-avdelningen ansvarar för Tullverkets IT-produktion och IT-utveckling samt för den kort- och långsiktiga planeringen av verksamheten ur ett IT-perspektiv.

Vill du vara med och utveckla samhällsviktig IT och bli en av våra nya medarbetare?

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Här har du chansen att få arbeta som ledare både internt inom Tullverkets telefonigruppering och externt som affärsansvarig gentemot våra leverantörer.

Hos oss kommer du att få förtroende att axla en bred roll inom telefoniområdet, som innefattar både mobil och fast telefoni. Du:

• Är sammanhållande och samordnande inom Tullverkets telefonigruppering.
• Ansvarar för telefoniområdet ur ett avtals- och affärsmässigt perspektiv. Det är dig vi går till om vi har funderingar om avtalen eller kostnader inom området.
• Kravställer förbättringar, planerar och samordnar förändringar inom området.
• Driver och följer upp ärenden gentemot våra leverantörer.
• Agerar uppdragsledare inom telefoni. Det händer att du även driver andra uppdrag inom it-området.
• Förstår tekniken. Inte på skruv och mutter-nivå, men som helhet och framför allt vad som är viktigt för våra användare.

Du kommer att vara med ända från början i vår nästa telefoniupphandling där du kommer att ha en viktig roll som kravställare i vissa delar.

Allt detta gör du i samarbete med dina kompetenta och vänliga kollegor, både inom telefonigrupperingen, it-avdelningen och brett på Tullverket - här arbetar vi tillsammans!

Vi söker dig

Som har erfarenhet av en ledande roll inom telefoni- eller it-området och som vill fortsätta att utvecklas. Du har arbetat med avtal (och tycker att du är något av en fena på det), upphandling samt kravställning och/eller uppdragsledning. Arbetsuppgifterna har du haft ett tag, minst fem år, och din kunskap och erfarenhet är aktuell. Du talar och skriver på flytande svenska samt behärskar engelska.

Det är meriterande om du har arbetat i myndighet eller offentlig förvaltning och med Mitels produkter för telefoni och kontaktcenter.

För dig är Tullverkets värdegrund; Helhetssyn, Nytänkande, Ansvarstagande, något helt naturligt.

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet eftersom vi är måna om att du ska känna att du har landat rätt när du börjar hos oss.

Vi erbjuder

Tullverket är en erkänt vänlig arbetsplats där vi värderar trivsel och kultur väldigt högt – att ha kul på jobbet tänker vi är en framgångsfaktor!

Tullverket har ett viktigt uppdrag i samhället och vi erbjuder ett spännande och stimulerande jobb med goda utvecklingsmöjligheter. Genom att jobba på Tullverket är du med och bidrar till ett tryggt och säkert samhälle.

För oss är det viktigt med balans i livet och våra förmåner omfattar bland annat flexibel arbetsplats som innebär att du arbetar på kontoret och/eller hemifrån med stor flexibilitet för att passa dig, dina kollegor och ditt arbete. En annan förmån är friskvårdsbidrag samt goda semester- och pensionsvillkor.

Övrigt:

Referensnummer: PER 2022-582.

Placeringsort Luleå.

Arbetet är förlagt till vardagar, kontorsarbetstid. Övertid kan förekomma.

Vi tillämpar 6 månaders provanställning.

Innan beslut om anställning fattas kommer du att få genomgå drogtest. Vi ställer höga krav på våra medarbetares säkerhets- och sekretessmedvetenhet. Bakgrundskoll samt säkerhetsprövning med registerkontroll enligt säkerhetsskyddslagen genomförs före anställning, då tjänsten är placerad i säkerhetsklass.

Tullverket värdesätter de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk mångfald tillför.

Tjänsten kommer tillsättas under hösten 2022. Intervjuer kan komma att ske under ansökningstiden.

För mer information och ansökan

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att ringa enhetschef Ulrika Nuldén tel. 0920-25 97 58. För frågor om rekryteringsprocessen går det bra att ringa Tullverkets PA-support, tel. 060-67 25 85. Fackliga företrädare är för OFR-P/TULL-KUST, Anders Nilsson tel. 0920-25 96 31 och för Saco-S, Eva Rutberg, tel. 0920-25 96 39.

Då förmåga att uttrycka sig flytande på svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, vill vi att du skickar in en ansökan skriven på svenska.

Din ansökan ska ha inkommit till Tullverket senast 1 september 2022. Du ansöker via det elektroniska ansökningsformuläret här nedan.

Vi undanber oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster

Tullverket är en statlig myndighet som kontrollerar flödet av varor över Sveriges gränser. Med visionen att bara godkända varor ska passera gränsen hindrar vi olagliga varor från att komma in i landet och bidrar till ett tryggare samhälle. Vi förenklar handeln med andra länder och lägger grunden till ökad tillväxt och konkurrens på lika villkor. Tullverket, som grundades 1636, har i dag cirka 2 300 anställda och leds av generaltulldirektör Charlotte Svensson.

 

2022-06-29

Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Quality assured

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.
Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.
4000