Tullverket

Tullnytt – nyhetsbrev om tullhantering

Vårt nyhetsbrev håller dig uppdaterad om det senaste om tullhantering. Prenumerera på Tullnytt för nyheter, tips och ny kunskap om import och export!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev Tullnytt


Nyhetsbrevets avsändare är Tullverket men skickas från ett nyhetsbrevsverktyg, så om du inte får nyhetsbrevet efter att du har börjat prenumerera på det kan du kolla i skräpfiltret i din mejl.

Behandling av personuppgifter

Genom att prenumerera på nyhetsbrevet Tullnytt samtycker du till att Tullverket hanterar de personuppgifter du lämnar i samband med anmälan till nyhetsbrevet.

Den hanteringen innebär följande:

  • Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration och då raderas uppgifterna om dig.
  • Tullverket hanterar de personuppgifter som du har lämnat. I samband med anmälan och marknadsföring av Tulldagen kan vi komma att lämna ut din mejladress till en medarrangör till Tulldagen.
  • Tullverket kan använda din mejladress för utskick som Tullverket bedömer intressanta och relevanta för nyhetsbrevets målgrupp.
  • Tullverket följer upp användningen av nyhetsbrevet, bland annat när det gäller antalet lästa nyhetsbrev och vilka artiklar som har lästs.
  • Apsis Pro, som sköter driften av nyhetsbrevverktyget, använder sig av underleverantörer vars servrar kan vara placerade i USA eller annat tredjeland. Detta kan tekniskt sett innebära att dina personuppgifter överförs till USA eller annat tredjeland. Det föreligger inget s.k. beslut om adekvat skyddsnivå av EU-kommissionen vad gäller USA och det kan inte garanteras att dina personuppgifter har en likvärdig nivå av skydd i USA eller annat tredjeland som de har inom EU. En myndighet i USA eller annat tredjeland skulle exempelvis av Apsis Pros underleverantörer kunna begära att få tillgång till dina personuppgifter. Tullverket vill därför informera dig om ovan och även inhämta ditt samtycke för överföringen av dina personuppgifter.

Läs mer om hur Tullverket behandlar personuppgifter, och hitta kontaktuppgifter till oss och vårt dataskyddsombud.

Tidigare utskickade Tullnytt

Sidan uppdaterades:

Vad är ändrat: Nytt nummer av Tullnytt

Vi tar tacksamt emot förbättringsförslag men kan tyvärr inte svara på några frågor här.

Har du en fråga kan du i stället kontakta oss.


4000
Spamskydd med captcha * (obligatorisk)