Tullverket

Jobba på it-avdelningen

Vill du vara med och utveckla it-stöd till nytta för medborgarna och alla dina medarbetare? I så fall är Tullverkets it-avdelning något för dig!

Norra Sveriges största arbetsgivare inom it

Tullverkets it-avdelning har ett brett uppdrag, ligger långt fram tekniskt sett och satsar mycket på digitalisering. Avdelningen i Luleå är norra Sveriges största arbetsgivare inom it, med cirka 200 anställda.

Prova på olika uppgifter

Som medarbetare på vår it-avdelning är du delaktig i utvecklingen inom flera spännande verksamhetsområden, och får prova på många olika uppgifter. Du arbetar sida vid sida med bland annat systemutvecklare, systemtekniker och webbutvecklare.

På Tullverket vill vi vara i framkant tekniskt sett för att kunna se hur vi kan använda ny teknik som VR, AR, drönare och inom området artificiell intelligens. Allt detta får du arbeta med hos oss.

Jobba med ny teknik och digitalisering i fokus

Tillsammans med resten av EU jobbar vi för fullt med att digitalisera all tullhantering. Det innebär att vi skapar världens mest konkurrenskraftiga marknad samtidigt som vi utvecklar stöd för underrättelse, analys och brottsutredning. Det här är en stor omställning som ger massor av möjligheter. Var med och utveckla framtidens Tullverk!

Bidra till vårt samhällsuppdrag

Var du än jobbar inom Tullverket bidrar du till vårt samhällsuppdrag att kontrollera varuflödet över gränsen, bekämpa brott och att ta in tull och avgifter till staten. Vårt gemensamma arbete gör skillnad för samhället – och du kan vara med.

Rekrytering

Vi rekryterar personal efter behov. När det finns lediga jobb informerar vi om det här på tullverket.se och annonserar i våra sociala medier.

Se våra lediga jobb.

Skicka in en intresseanmälan

Hittar du inte något ledigt jobb inom it hos oss men är intresserad av att arbeta på Tullverkets it‑avdelning? Skicka i så fall in en intresseanmälan till oss.

Intresseanmälan till Tullverkets it-avdelning i LuleåWord


Skriv ditt examensarbete på vår it-avdelning

Är du intresserad av att skriva ditt examensarbete på vår it-avdelning?

Genom att göra ditt examensarbete hos oss får du använda och testa dina teoretiska kunskaper i praktisk handling samtidigt som du får en inblick i vår verksamhet. Vi tror även att du och ditt examensarbete kan ge oss nya idéer som bidrar till vår utveckling.

Skicka in din förfrågan om examensarbete till intresseanmalan.it@tullverket.se.

Ta reda på vad några av våra medarbetare jobbar med!

Det här är Mona som är systemutvecklare. Om du klickar på bilden kommer du till information om Monas jobb.

Mona, systemutvecklare

Det här är Sofia som är systemanalytiker. Om du klickar på bilden kommer du till information om Sofias jobb.

Sofia, systemanalytiker

Det här är Markus som är it-arkitekt. Om du klickar på bilden kommer du till information om Markus jobb.

Markus, it-arkitekt

Uppdaterad: 2020-01-30


4000